Da "dinmat.no" fristet med hjemmelaget tomatsuppe fra Ryfylke i dag, var jeg ikke vanskelig å be..
Oppskriften til Kokk Frode Seelvåg bærer til langt over mål, og er en av de beste jeg/vi noen gang har smakt. I tillegg er den super enkel å lage!
- 500 g cherrytomater
- 3 stk sjalottløk
- 2 stk hvitløksfedd
- 1 stk selleristang
- 1 ss tomatpurè
- 5 dl grønnsakskraft
(eventuelt vann og grønnsaksbuljong)
- 1 ss frisk timian
- 2 dl fløte
- kayennepepper
- salt
- egg
Del tomatene i to. Hakk sjalottløk og hvitløksfedd i små biter. Skjær selleristang i biter. Surr grønnsakene, løk, hvitløk og tomatpurè i en gryte i noen få minutter.
Tilsett grønnsakskraft og la det småkoke i 30 minutter inntil suppen starter å tykne. Tilsett fløte og kok opp.
Kjør stavmixeren igjennom til alle grønnsaker er blitt flytende.
Smak til med kayennepepper og salt.
Server med nykokte egg og ferskt brød.
chrome hearts outlet
SvarSlettgoyard
jordans
kobe shoes
supreme
curry shoes
fear of god essentials
supreme clothing
jordan shoes
retro jordans