tag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post8945531349025868616..comments2024-03-11T08:14:28.570+01:00Comments on Anne Karins Mat og Vin: Kyllinglår i norzolasausAnne Karins Mat og Vinhttp://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-65495240040803935942014-01-24T17:27:57.963+01:002014-01-24T17:27:57.963+01:00Denne smaker kjempebra. Men hvor jeg må bruke smø...Denne smaker kjempebra. Men hvor jeg må bruke smør?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-74108836066563101222012-11-10T18:32:24.127+01:002012-11-10T18:32:24.127+01:00Hei,
Rør ut buljongen sammen med fløten når du ko...Hei,<br /><br />Rør ut buljongen sammen med fløten når du koker ut av pannen. Jeg bruker ikke vann. Se teksten under ingrediensene:)Anne Karins Mat og Vinhttps://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-33955466161465448282012-11-10T14:46:22.143+01:002012-11-10T14:46:22.143+01:00Skal hønsebuljongterningen blandes ut med vann??Skal hønsebuljongterningen blandes ut med vann??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-34833950781692208352012-10-28T09:43:29.804+01:002012-10-28T09:43:29.804+01:00Hei!
Jeg tror det blir bra med kyllingfile også, d...Hei!<br />Jeg tror det blir bra med kyllingfile også, det er bare å prøve seg frem:) Anne Karins Mat og Vinhttps://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-70099725029237102092012-10-27T11:29:28.273+02:002012-10-27T11:29:28.273+02:00Hei
Elsker blåmuggost så dette ser bra ut.
Skal pr...Hei<br />Elsker blåmuggost så dette ser bra ut.<br />Skal prøve dette i dag,men prøver med kyllingfilè istedenfor og kansje SelbuBlå.<br />Eller blir de kansje for tørre......?Sveinsennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-90946979649366396112012-10-19T14:11:27.314+02:002012-10-19T14:11:27.314+02:00Takk for tips, den skal prøvest;-)
Hilsen Anne Kar...Takk for tips, den skal prøvest;-)<br />Hilsen Anne KarinAnne Karins Mat og Vinhttps://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-86822203545979673902012-10-19T14:10:42.679+02:002012-10-19T14:10:42.679+02:00Hei Lene,
Det har du helt rett i! Jeg har brukt b...Hei Lene,<br /><br />Det har du helt rett i! Jeg har brukt begge deler og creme fraich kan godt småkoke uten problemer. Men etter å ha testet begge deler syns jeg rømmen er den som gir fyldigest smak til denne retten, men det igjen er jo selvfølgelig smak og behag:)<br />Hilsen Anne KarinAnne Karins Mat og Vinhttps://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-76994823103145999802012-10-19T14:06:23.294+02:002012-10-19T14:06:23.294+02:00Hei,
Rømme egner seg ikke særlig til småkoking, d...Hei,<br /><br />Rømme egner seg ikke særlig til småkoking, da den lett sprekker. Da er det bedre å bruke creme fraiche som Lene ovenfor her nevner. Både rømme og lettrømme skiller seg desverre. <br /><br />Hilsen Anne KarinAnne Karins Mat og Vinhttps://www.blogger.com/profile/10081744784121362051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-45239717280523356812012-10-19T13:18:42.343+02:002012-10-19T13:18:42.343+02:00Kjære deg, Rømme skiller seg ikke, lettrømme derim...Kjære deg, Rømme skiller seg ikke, lettrømme derimot er ubrukelig til koking.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-44763011964014802922012-10-19T12:52:04.076+02:002012-10-19T12:52:04.076+02:00Dette så godt ut! Et tips til deg er å ikke bruke ...Dette så godt ut! Et tips til deg er å ikke bruke rømme men heller creme fraiche. Den tåler nemlig å koke uten at den skiller seg slik som rømmen gjør ;)Lene Simonsenhttp://lenesim.bloghog.no/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4266653895434085433.post-30589126843739715132012-06-17T19:07:56.361+02:002012-06-17T19:07:56.361+02:00Ser veldig godt ut! Kylling med Norzola er en klas...Ser veldig godt ut! Kylling med Norzola er en klassiker i min omgangskrets. Er alltid på menyen når vi er på fjellet. Jeg har gått fra Norzola og over til "Kraftkar" fra Tingvoll Ost. Den er dyr, men en fantastisk ost! Den er ikke lett å få tak i, men selges på utvalgte Menybutikker. Den gjør at maten går "fra skyene" til "himmelen". Prøv den....Solokokkhttps://www.blogger.com/profile/06498960663228817202noreply@blogger.com