Sider

mandag 14. november 2011

Pære og skinke med norzola

Det nærmer seg desember måned, og tiden er inne for spekemat.
Selve pære og skinke kombinasjonen kjenner nok de aller fleste
til. For å gjøre denne forretten litt mer spennende, serverer jeg
en deilig skarp norzola ost, blandet med creme fraiche.


Du behøver:
4 personer:

1 boks hermetiske halve pærer
8 stk parmaskinke (eller flere viss du ønsker mer)
1 beger creme fraiche eller lett rømme
1 stk. norzola ost (150 g)
valnøtter
frisk gressløk

Blend creme fraiche og norzola ost og tilsett litt hakkede valnøtter og gressløk.
Sett inn i kjøleskap og anrett på tallerken rett før servering.



Del den halve pæren i to og rull rundt en spekeskinke.
anrett 2-3 stk. pr person sammen med litt av norzola osten på tallerken.
Pynt med valnøtter og gressløk.



Server gjerne med litt flattbrød ved siden av, og litt ekstra
av ostesausen.

Denne forretten er laget på kort tid. Kan lages dagen før og oppbevares
i kjøleskapet.

Bon apetite!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...