Sider

mandag 7. mai 2012

Kjøttdeig med tomatgrateng

Det er ikke alltid like lett å finne på noe til middag i hverdagen. Her er en enkel oppskrift på en smakfull og sunn kjøttdeigrett med deilig tomat og squashgrateng. Kanskje noe for deg..?


Du behøver
(4 porsjoner)

400 g kjøttdeig
1 løk
2 hvitløksfedd
3 ss frisk hakket oregano
4 store tomater
1 squash
revet ost
1 dl vann

Brun kjøttdeigen litt på pannen. Tilsett finhakket hvitløk og løk, 2 hakkede tomater og oregano og stek et par minutter til. Krydre med litt salt og pepper. Hell over vann og la dette småkoke i noen få minutter.

Hell alt over i en ildfast form. Skjær tomater og squash i tynne skiver og legg lagvis oppå kjøttdeigen. Krydre tomat og squash med salt og pepper. Dryss over revest ost og stek 20 min på 225 grader.

Server med ris, poteter eller potetmos.

6 kommentarer:

 1. Mmm..det så godt ut:)
  Håper alt står bra til med deg og dine<3
  Klem

  SvarSlett
 2. Hesann!! Er innom en liten tur for å si at den kjøttdeig med squash og tomat-retten var NYDELIG! Prøvde den med basillikum istede for oregano, men det funket kjempebra det også! Deilig!!! Stor kos fra meg til deg! Ida

  SvarSlett
 3. Hesann!! Er innom en liten tur for å si at den kjøttdeig med squash og tomat-retten var NYDELIG! Prøvde den med basillikum istede for oregano, men det funket kjempebra det også! Deilig!!! Stor kos fra meg til deg! Ida

  SvarSlett
 4. This is DELISH!! I made it for my dinner tonight, but I also made it another time. Thank you for this recipe. I hope to try more of your recipes :)
  Dawn
  New Hampshire, USA

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you, Dawn! I am very happy to hear that:-)
   Anne Karin

   Slett
  2. So yummy, and we had leftovers tonight for my husband to take for lunch tomorrow :) I found your blog through your friend Gro Tollefsen Årsvold...she is a dear friend to me ♥ I hope you take a look at my blog....many pictures/videos of where I live. Thanks again for such a good recipe...maybe next - Gratinert tagliatelle med blåmuggost og spinat or noodles with cream and blue cheese and spinach...I love all of these! I use google translate!
   Dawn

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...