Sider

lørdag 9. juni 2012

Enkle smørbrød - etter god gammeldags oppskrift

Noen retter er best i sin opprinnelse, som med smørbrød laget etter god gammeldags oppskrift.
Små delikatesser som både pynter og pryder bordet samtidig som det gir deg en deilig smaksopplevelse. Passer til alle anledninger og er lett å lage.




Laksesmørbrød:
spiralloff
salatblad
eggerøre
røkt laks
agurk til pynt

Rekesmørbrød
spiralloff
salatblad
reke i lake
kokte egg
persille og agurk til pynt


Roastbiffsmørbrød
spiralloff
salatblad
brun løk
rostbeaf
sviske og agurk til pynt

Skinkesmørbrød
sprialloff
salatblad
rekesalat/- eller eggerør
skinke
agurk til pynt


Smør loffskivene med smør og legg lagvis på ingrediensene i den rekkefølgen de er beskrevet. Enklere kan det ikke bli.

2 kommentarer:

  1. Heisan!!

    Nå er det leeenge siden jeg var her på besøk, å du har virkelig fyllt på med masse god mat og annet kos!

    Håper du har det fint også utenfor bloggverden og mat, Klem Anna

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Anna! Så hyggelig å høre fra deg, lenge siden nå. Her går det riktig fint, håper det samme gjelder for deg også:)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...