Sider

tirsdag 26. juni 2012

Laks på grillen

Fisk er perfekt grillmat. Det meste av fisk og skalldyr passer faktisk på grillen. Her vil jeg vise en deilig kombination med laks, aubergine, squash, vårløk og cherry tomater innpakket i folie.
Så enkelt, så godt!



Mariner gjerne laksen om ønskelig, det setter en ekstra god smak på fisken. Lag en marinade av f.eks. 5 knuste hvitløksfedd og knuste urter og bland i nøytral olje. La fisken trekke i marinaden så lenge som mulig, gjerne fra kvelden før. Du kan også bruke bare salt og pepper da laks har mye smak i seg selv.

Grønnsaker:
Vårløk
Aubergine
Squash
cherry tomater

Del cherry tomatene i to og skjær resten av ingrediensene opp i passe stykker/biter.
Legg laksen med skinnet ned på folie og plasser grønnsaken rundt. Dryss på med litt ekstra salt og pepper på grønnsakene.
Brett folie sammen og legg på grillen.


Fisk trenger ikke så lang tid på grillen, så pass på åpne folien og sjekk fisken underveis, da får du det perfekte resultat.


Server med kokte nypoteter og rømme.

4 kommentarer:

  1. simple, healthy and delicious! thank you for the recipe.

    SvarSlett
  2. What's up friends, fastidious article and good urging commented at this place, I am actually enjoying by these.

    Here is my webpage ... tjln.info

    SvarSlett
  3. It is perfect timе to make some planѕ for the longeг term anԁ it is time tο be happy.
    I've read this post and if I could I want to counsel you few interesting issues or tips. Maybe you could write subsequent articles regarding this article. I want to learn even more issues approximately it!

    Stop by my webpage :: Direct Payday Loans Lenders

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...