Sider

onsdag 7. september 2011

Purre og hvitløksuppe med kylling





Du trenger:

4 stk kyllingfilet i strimler
2 ss flytende margaring
1 stk purre i biter
2 fedd hakket hvitløk
4 stk potet i biter
1 l vann
2 stk hønsebuljongterning
1 dl kesam orginal, 8 %
Salt og Pepper 

Slik gjør du:

Skjær kyllingen i strimler og stek den til den skifter farge.
Sett pannen til sides og skjær potetene, purren og løken i biter å legg i en kaserolle.
Hell på vann og buljong og kok i 12 min. til potetene og løken er møre.
Kjør suppen glatt med kjøkkenmaskin eller stavmikser.

Kok opp suppen og tilsett kyllingstrimlene og smak til med kesam, salt og pepper.
Om ønskelig kan kesam byttes med fløte.


Denne suppen smakte veldig godt og skåret høyt her hjemme.
Super enkel å lage på kort tid.

Bon apetite!
   

3 kommentarer:

  1. Ser og høres god ut!
    Høsten passer godt for varme supper :)

    SvarSlett
  2. Mmmm...så og høres veldig god ut:) Kjekt med suppeoppskrift,nå på høsten:)
    Takk,takk:)
    Klem

    SvarSlett
  3. Denne har jeg faktisk laget! Var veldig god=)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...