Da har jeg testet ut retten til Mette med bloggen Fru. R.
Dette er ikke akkuratt en lavkarbo rett, men inn i mellom er det lov å kose seg,
og det kan jeg love deg du vil gjøre med denne!
Du behøver:
4 personer:
4-5 kyllingfilèt
1 løk
3 fedd hvitløk
1 stor rød paprika
1 beger creme fraiche
12-14 bunter med tagliatella
Start med å skjære opp løk, hvitløk og paprika i biter.
Skjær kyllingfilètene i biter og krydre med salt og pepper (jeg krydret med barbeque krydder)
Stek først løk, hvitløk og paprika i noen få minutter.
Stek deretter kyllingbitene for seg.
Kok tagliatellaen mens du steker.
Bland til sist alt sammen og hell over creme fraiche og en liten smule fløte
og bland forsiktig.
og bland forsiktig.
(Fru R. hadde ikke fløte med i sin oppskrift, men jeg brukte litt for å avrunde smaken.)
Retten er laget på 20 min. og smaker vidunderlig!
Bon apetite!
Retten er laget på 20 min. og smaker vidunderlig!
Bon apetite!
Mmm..dette så ut som det var noe for meg:) Skal definitivt prøve denne ja...
SvarSlettKlem
Nam, dette skal jeg prøve :) Elsker pasta! Hadde aldri overlevd på noe lavkarbodiett, hehe :)
SvarSlettDette var morsomt å se, jeg har nesten samme retten, men da med laksebiter i og IKKE paprika, kun med løk - super godt !
SvarSlettMen, nå skal jeg jammenmeg prøve denne med kylling biter i - bra tips :)