Sider

mandag 24. oktober 2011

Kremet tagliatelle med kylling

Da har jeg testet ut retten til Mette med bloggen Fru. R.
Dette er ikke akkuratt en lavkarbo rett, men inn i mellom er det lov å kose seg,
og det kan jeg love deg du vil gjøre med denne!


Du behøver:
4 personer:

4-5 kyllingfilèt
1 løk
3 fedd hvitløk
1 stor rød paprika
1 beger creme fraiche
12-14 bunter med tagliatella

Start med å skjære opp løk, hvitløk og paprika i biter.
Skjær kyllingfilètene i biter og krydre med salt og pepper (jeg krydret med barbeque krydder)

Stek først løk, hvitløk og paprika i noen få minutter.
Stek deretter kyllingbitene for seg.
Kok tagliatellaen mens du steker.
Bland til sist alt sammen og hell over creme fraiche og en liten smule fløte
og bland forsiktig.
(Fru R. hadde ikke fløte med i sin oppskrift, men jeg brukte litt for å avrunde smaken.)

Retten er laget på 20 min. og smaker vidunderlig!

Bon apetite!

3 kommentarer:

  1. Mmm..dette så ut som det var noe for meg:) Skal definitivt prøve denne ja...
    Klem

    SvarSlett
  2. Nam, dette skal jeg prøve :) Elsker pasta! Hadde aldri overlevd på noe lavkarbodiett, hehe :)

    SvarSlett
  3. Dette var morsomt å se, jeg har nesten samme retten, men da med laksebiter i og IKKE paprika, kun med løk - super godt !

    Men, nå skal jeg jammenmeg prøve denne med kylling biter i - bra tips :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...