Kremet sopp:
4 personer
400 g assortert sopp
1 stor sjalottløk
1 -2 ss smør
1 ss rødvin eller soppsoya
3 dl kremfløte
1 ss finhakket persille
Salt og pepper
Skjær soppen i båter og stek i tørr panne til soppkraften er kokt inn.
Tilsett smør og finhakket sjalottløk, stek gyllenbrunt.
Tilsett rødvin eller soppsoya og fløte.
Kok opp og la trekke ved svak varme i 5-6 min, til den begynner å tykne.
Smak til med pepper og ev litt salt.
Tilsett finhakket persille rett før servering.
Tilsett smør og finhakket sjalottløk, stek gyllenbrunt.
Tilsett rødvin eller soppsoya og fløte.
Kok opp og la trekke ved svak varme i 5-6 min, til den begynner å tykne.
Smak til med pepper og ev litt salt.
Tilsett finhakket persille rett før servering.
Denne oppskriften er fra Wenches kjøkken på God morgèn Norge.
ååå..dette så nydelig ut:) Den må prøves:)
SvarSlettKlem
Nam, så veldig godt ut!
SvarSlettOppskriften er notert :)
Tusen takk ღ