Sider

tirsdag 1. november 2011

Hjemmelaget lapper - enkle og smakfulle til alle anledninger

I dag skal sønnen i huset spille sin aller siste fotballkamp denne sesongen
sammen med lagkammeratene på Lura G-11. Og hva er vel bedre
enn hjemmelaget lapper med syltetøy etter kampen, for
å avrunde en god fotballsesong.


Denne oppskriften er enkel, kan stå i kjøleskapet over natten og man
behøver ikke steketakke for å lage dem.



Du behøver:

3 egg
2 dl sukker
9 dl hvetemel
3 ts vaniljesukker
2 ts natron
1 l kulturmelk

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland i alt det tørre og våte vekselvis, rør forsiktig.
Sett røren til hvile i kjøleskapet minimum 20 min.

Stek ønsket store lapper på middelsvarme på pannen til de får en gylden og fin farge.
Server med enten nyrørt jordbærsyltetøy, brunost, rømme eller det man
måtte foretrekke!


Bon apetite!

6 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...