Er du glad i noe søtt til dessert..? Da skal du absolutt teste denne
lekre sjokolademousseen til Wenche Andersen.
Du behøver:
4 porsjoner
1/2 dl god kaffe
100g mørk sjokolade, gjerne 70%
3 dl fløte
1 eggeplomme
2 ss konjakk
2 ts revet appelsinskall (kun det gule)
Smelt sjokoladen i kaffen på svak varme og sett til avkjøling.
Bland eggeplommen med konjakk og appelsinskall.
Pisk fløten til krem.
Vend i eggeplommeblandingen og bland sammen.
Fordel i 4 porsjonsglass eller ønsket form, og sett til
avkjøling minst en time før servering.
Pynt med sjokoladepynt.
Man kan bytte ut konjakk med f.eks. appelsinjuice, viss man
ikke ønsker alkohol i mousseen. Jeg laget den med konjakk
og syns den fikk en ekstra pift.
Superb!!
Bon apetite!
denne så både lettvint og delikat ut :)
SvarSlettmå bare prøves :)
Mmmmm... Får helt vann i munnen... SÅ lekkert!
SvarSlettÅåå..sjokolademousse er jo nydelig.. Jeg pleier å lage fra pose...*rødme* Men kanskje jeg skal være flink neste gang og prøve din:)
SvarSlettHåper du hr en fin kveld:)
Klem
Jeg skal akkurat til å lage denne! Blir kjempespennede!
SvarSlettLykke til, Siv! Håper du liker den :-)
Slett