Sider

tirsdag 15. november 2011

Verdens beste sjokolademousse

Er du glad i noe søtt til dessert..? Da skal du absolutt teste denne
lekre sjokolademousseen til Wenche Andersen.



Du behøver:
4 porsjoner

1/2 dl god kaffe
100g mørk sjokolade, gjerne 70%
3 dl fløte
1 eggeplomme
2 ss konjakk
2 ts revet appelsinskall (kun det gule)

Smelt sjokoladen i kaffen på svak varme og sett til avkjøling.
Bland eggeplommen med konjakk og appelsinskall.
Pisk fløten til krem.
Vend i eggeplommeblandingen og bland sammen.

Fordel i 4 porsjonsglass eller ønsket form, og sett til
avkjøling minst en time før servering.


Pynt med sjokoladepynt.

Man kan bytte ut konjakk med f.eks. appelsinjuice, viss man
ikke ønsker alkohol i mousseen. Jeg laget den med konjakk
og syns den fikk en ekstra pift.

Superb!!

Bon apetite!



5 kommentarer:

  1. denne så både lettvint og delikat ut :)
    må bare prøves :)

    SvarSlett
  2. Mmmmm... Får helt vann i munnen... SÅ lekkert!

    SvarSlett
  3. Ååå..sjokolademousse er jo nydelig.. Jeg pleier å lage fra pose...*rødme* Men kanskje jeg skal være flink neste gang og prøve din:)
    Håper du hr en fin kveld:)
    Klem

    SvarSlett
  4. Jeg skal akkurat til å lage denne! Blir kjempespennede!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...