Sider

søndag 8. januar 2012

Kremet potetsalat..


Kremet potetsalat kan serveres både lun og kald og passer til det meste.
Da jeg de siste innleggene har blogget tapas retter, synes jeg denne
skulle være en del av (mitt) tapasbord.


(4 personer)

8 stk store poteter
1 dl lettrømme
1 dl melk
1 pk majones á 165 g
2 ss sitronsaft
½ ts salt
½ ts nykvernet pepper
2 ts sukker
2 ss hakket purre
1 stk grønt eple

 Kok, skrell og avkjøl potetene. Del de i passe terninger.

 Bland alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Skjær purren i ringer. Skrell eplet og skjær det i fine biter.

Vend alle ingrediensene sammen, og la salaten stå en stund for å få smak.


(Oppskriften til denne potetsalaten har jeg funnet hos matprat.no)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...