Sider

mandag 16. januar 2012

Kyllingsuppe med pasta, vårløk og soltørkede tomater

Jeg har vært innom Trines mektige matblogg og hentet inspirasjon
til noe nytt, lettvint og smakfult til hverdags. Hun legger ut forslag til
ukemeny, og denne var blant dem denne uken.



Du behøver:

2-3 stk kyllingfilèt (skjæres i biter eller strimler)
2 stk. sjalottløk, finhakket 
1- 1,5 l kyllingbuljong
150 g pasta
8-10 soltørkede tomater, finhakket
2-3 vårløk, finskåret
Parmesanost (kan sløyfes)
friske krydder urter (f.eks. basilikum, persille)

Fres sjalottløk til den blir blank og myk, tilsett kyllingbuljongen og kok opp.
Tilsett pasta og kok som anvist.

Mens pastaen koker surrer du kyllingbitene litt på panna.
De behøver ikke være helt gjennomstekte.

Et par minutter før pastaen er ferdig kokt, tilsetter du kyllingbitene,
soltørkede tomater, hakket vårløk og friske krydder urter. La koke opp
og småkoke et par minutter til alt er gjennomvarmet.

Rasp litt parmesan ost oppi suppen, om ønskelig.

Server med ferskt godt brød. Vi brukte i dag
ferskt olivenbrød.

En smaksrik suppe jeg anbefaler på det varmeste.


Bon apetite!

1 kommentar:

  1. Åå..dette så helt nydelig ut:) Du kommer med den ene nydelig retten etter den andre..
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...