Du behøver:
2 dl sukker til karamell
6 dl melk
3 dl kremfløte
5 ss sukker
8 st kegg
1 stk vaniljestang eller vaniljesukker
Smelt 2 dl sukker i en kjele mens du rører godt til tyktflytende karamell. Pass på så det ikke brenner seg. Hell det over i en brødform (ca. 1,5 l).
Snitt opp vaniljestangen på midten og skrap ut innholdet med en kniv. Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestangen + innholdet i den. Avkjøl.
Pisk eggene lett sammen og tilsett den avkjølte melkeblandingen mens du rører godt.
Sil blandingen opp i brødformen. Sett formen i en dyp langpanne og hell i vann opp til 1/3 i langpannen, stek den i ovn på 120 °C, ca. 2 timer til karamellpuddingen er stiv. Avkjøl
Server med pisket krem og karamellsaus. Pynt karamellpuddingen med sesongens bær eller frukt.
Ååå..den så nydelig ut:) og lekkert pyntet.. Passer jo perekt til 17 mai:)
SvarSlettHåper søndagen din er fiiin:)
Klem
Åååhh..stønn, den såååå god !!
SvarSlettNydelig pyntet, sier som Tommensgirl, perfekt til 17-mai bordet.
God mandag ;)
ser ufattelig lekkert ut...
SvarSlettoff white shoes
SvarSlettsupreme new york
goyard tote bag
jtv31vqd9c
SvarSlettgolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet