Sider

onsdag 10. oktober 2012

Nytt og spennende samarbeid med Gourmeten.noJeg er både stolt og glad over å kunne presentere at Anne Karins Mat og Vin har inngått et nytt og spennende samarbeid med Gourmeten.no.

Gourmeten.no er en nettside spekket med særegne matvarer fra Frankrike, Italia og Spania som er vanskelige å finne her i Norge, og som du nå kan få direkte hjem i posten til deg.

Gourmeten.no blir drevet av Sylvain Pacaud som er en mann født i Champagne og som inntil for 6 år siden bodde i Marans ved atlanterhavskysten i Frankrike. Etter å ha bosatt seg i Norge sammen med sin kjæreste som er kjøkkensjef, har han utviklet stor interesse for matverden. Han er spesielt opptatt av karakteristiske matvarer brukt i det syd-europeiske kjøkken.

Derfor har han nå opprettet egen nettside, Gourmeten.no, hvor man kan bestille gourmetmat som foie gras(gåse og andelever), andeconfit, patè, eksklusive oljer og eddik og mye mye mer.

Følg med på nyheter på Gourmeten.no sin facebook side.

Jeg ønsker Gourmeten.no velkommen til Anne Karins Mat og Vin, og ser frem til et produktivt samarbeid. Vi håper med dette å inspirere med nye retter og nye smaker!
 

2 kommentarer:

 1. Spennende :)
  Gratulerer med ny samarbeidspartner!
  God helg!
  Klem Einy

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Einy!
   Dette er et samarbeid jeg er veldig glad for!
   Mange spennende smaker å by på:)
   God helg til deg og dine også!
   Klem Anne Karin

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...