Sider

mandag 29. oktober 2012

Nytt samarbeid med Krydderia.no

Anne Karins Mat og Vin har inngått enda et nytt samarbeid. Denne gang med den spennende nettbutikken Krydderia.no, en nettbutikk med eksotiske krydder, supplert med sauser og snacs.

Nettbutikken blir drevet av Morten Sjølie og Jonas Jafari som begge er matentusiaster. På nettsiden deres vil du finne spennende matvarer kombinert med en base av oppskrifter. Leveringstiden på varene er 4-5 dager. Du kan lese mer om Morten og Jonas HER.

Første forsendelse fra Krydderia.no ventes inn i slutten av uken, og jeg ser frem til å utvikle matbloggen med spennende nye retter fra østen, og ikke minst ser jeg frem til å samarbeide med Krydderia.no. Du finner dem også på facebook HER.

I forbindelse med det nye samarbeidet vil det bli loddet ut 2 gaver fra Krydderia til følgere av Anne Karins Mat og Vin blogg på facebook når vi når 500 følgere. Er du ikke følger på facebook enda, kan du melde deg inn nå og være med på trekningen. Anne Karins Mat og Vin blogg på facebook finner du HER, eller i høyre side på forsiden av bloggen.

Jeg ser frem til nytt og spennende samarbeid og ønsker Krydderia.no velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...