Denne fantastiske pai kaken har sin opprinnelse i Key West USA. Jeg ble gjort oppmerksom på den av en venn i USA, som sendte meg både amerikansk pie form og målebegre slik at jeg også kan teste ut amerikanske opprifter.
Denne oppskriften har jeg vel og merke funnet her i Norge, på "KlikkMat". Key-lime er i moden tilstand noe søtere enn den lime vi får tak i her i Norge. Men min venn tipset meg om å blande inn litt sitronsaft sammen med lime for å kompensere litt på den bitre smaken. Resultatet ble nydelig! En frisk og deilig kake som passer til alle anledninger.
Bunn:
- 4 dl knust kornmo kjeks
- 0,5 ts kanel
- 0,5 ts kardemomme
- 100 g usaltet smør
Fyll:
- 1 plate gelatin
- 0,25 ts salt
- 1,5 dl silt limesaft (ca.5 lime+1 sitron)
- 1 ts revet limeskall
- 2,5 dl sukker
- 4 stk egg
- 2,5 dl fløte
Takk til Knut og Katy som sendte meg utstyr og gjorde meg oppmerksom på denne lekre paikaken!
try this web-site www.dolabuy.su my sources dolabuy louis vuitton my response Dolabuy Dior
SvarSlett