Sider

søndag 2. desember 2012

Porsjonspai - i en fei..


Enten du bruker ferdig paideig, eller lager den fra bunnen av selv, kan du lage små dekorative porsjonspaier.

Her har jeg brukt en 1 pk ferdig paideig og seks store muffinsformer. Fyllet er smaksrikt og innholder blant annet blåmuggost, revet hvit ost, rømme og egg.

Til 6 store muffinsformer trenger du:
- 1 pk ferdig paibunn

Fyll:
- 1 rød paprika
- 2 dl revet hvit ost
- 100 g blåmuggost
- 2 dl rømme eller creme fraiche
- 1 dl melk
- 3 egg
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts pepper

Bland paideigen som anvist på pakken og kjevl den ut på benken. Bruk en kopp til å skjære ut sirklene med. Legg paibunnen i muffinsformen (bruke gjerne litt bakespray i muffinsformen). Legg revet hvit ost sammen med blåmuggost som er skåret i biter oppå paibunnen.

Visp sammen egg, rømme og melk. Tilset salt og pepper. Fordel eggeblandingen i formene og putt noen paprika strimler i hver form. Stek dem på midterste rille i ovnen på 225 grader i 30-35 minutter.

Paiformene kan serveres både varme og kalde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...