Kari`s Gulrotkake
4 store egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts natron
1 ts salt
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 1/2 dl olje
5 dl finraspet gulrot
Slik gjør du:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel, natron, salt, kanel og vaniljesukker og ha det i eggedosisen. Ha i oljen, og rør inn de raspede gulrøttene til slutt. Ha røren i en form (24/26 cm), og stek den på nederste rille på 180 grader i ca 1 time.
Krem
100 gr Kremost naturell
50 gr mykt smør -eller olje
150 gr melis
Slik gjør du:
Rør sammen ost og olje, og spe med melis. Smør det utover oppå den avkjølte kaken. Pynt den med reven gulrot, nonstop,eller reven sjokolade (etter som hva man liker).
Konklusjon
Jeg pisket eggedosisen lenge og fikk dermed en flott og luftig konsistens. Kaken smaker nydelig og er veldig enkel å lage. Da det foreløpig kun er meg som har smakt på kaken (som forøvrig gir 10!) kan jeg ikke gi noe karakter. Men datteren har fått med seg halve kaken på nattevakt på sykehuset og skal dele med sine kolleger, karakter kommer derfor først i morgen:-)
To be continued!
Karakter 12.07.2011
8 fra min datter, 9 og 10 fra hennes kolleger, storfornøyd!:)
(Karakteren er bare for morro skyld)
Karakter 12.07.2011
8 fra min datter, 9 og 10 fra hennes kolleger, storfornøyd!:)
(Karakteren er bare for morro skyld)
Mmm..gulrotkake er jo sååå godt..Ser ut som den oppskriften jeg bruker:)
SvarSlettKlem
Her hadde du en fin matblogg, massse godt :O)
SvarSlettLisbeth
Greeting from Belgium
SvarSletthei så flott mat blogg du har og så masse flotte og gode oppskrifter du deler her ,ble skikkelig inspirert og prøve noen av oppskriftene dine.ostekaka og knekkebrød har jeg bakt,kaken var bare nydelig og enkel og lage så den blir jeg og bruke heretter så takk for oppskriften.ha en fin sommer og kos deg og dine,kommer innom flere ganger.hei så lenge
SvarSlettTusen takk! Veldig kjekt å høre at du har prøvt noen av oppskriften, og liker det:-) Riktig god sommer til deg også, og velkommen igjen:)
SlettAnne Karin
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
SvarSlett