Sider

mandag 15. august 2011

Blomkål og kantarellstuing


Jeg har på oppfordring fra min datter prøvt meg på en "egen komponert"
blomkål og kantarellstuing som jeg syns absolutt fortjener et
innslag på matbloggen.



Du trenger:
2 stk blomkål
Et par "håndfulle" med kantareller
Fløte
Smør
Salt
Pepper

Slik gjør du:
Skjær blomkålet opp i små biter og hell over 1/2 l fløte.
Kok blomkålet til det er mykt nok til å stampe.


Hakk kantarellen i små biter og fres de litt på pannen med smør, litt salt og pepper.



Når blomkålet er klar til stamping puttes en ss smør (gjerne meierismør) og
kantarellene sammen oppi gryten. Stamp til passe konsistens og strø på
ønsket mengde salt og pepper.

Konklusjon:
En saftig og smakfull blomkållstuing som ble en innertier!




2 kommentarer:

  1. Den hørtes utrolig god ut, så den skal testes:))
    Har vært lite kommentarer fra meg i det siste tiden strekker ikke til på sommeren da dagene nytes til fulle ute i hagen både hjemme og på hytta. Når ferien er over etter helgen skal jeg bli flinkere til å besøke blogger igjen.
    Du får kose deg videre kjære Anne Karin:))

    SvarSlett
  2. Denne så ufattelig god ut:)Den skal prøves:)
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...