Denne retten er ikke ny, men fortjener et innlegg på matbloggen.
Du trenger:
4 personer:
1, 2 kg lammeboger
8 store poteter
1 løk
4-5 store tomater
Persille
Salt og Pepper
Slik gjør du:
Skrell og skjær potetene i skiver og legg i bunnen av en keramikkform (rømertorpf).
Skjær tomater og løk i skiver eller båter og legg ovenpå potetene.
Legg på en god håndfull persille i små bunter.
Strø med salt og pepper.
Legg til slutt lammekjøttet på toppen og krydre med salt og pepper.
Settes inn i kald ovn, skru på temeraturen til 250 grader. Stekes i 2 timer.
Konklusjon:
Denne retten er super enkel å lage og blir alltid vellykket!
Så veldig godt ut, Anne Karin :)
SvarSlettDenne er nå notert og skal prøve
ut en gang ;) Ønsker deg en fin
dag og helg ღ Klem fra Mette
Mm..det så veldig godt ut:)
SvarSlettGod helg<3
Klem