Sider

lørdag 20. august 2011

Lammekoteletter med soppstuing og en kraftig god Rioja

(I mangel på batteri på kameraet, har jeg lånt bilde fra matprat.no)

Du trenger:
4 porsjoner

4 stk. store lammekoteletter
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss margarin til steking

Soppstuing:
500 g sjampinjong
1 stk løk
1 ss hakket frisk timian
1 1/2 dl matfløte
1 ts salt
1/2 ts pepper

Slik gjør du:

Skjær sopp og løk i biter og stek på lett brunet smør på pannen. Tilsett krydder og hell over matfløten. La dette simre noen minutter under omrøring til sausen tykner litt.

Krydre lammekotelettene med salt og pepper og stek på brunet varm panne et par minutter på hver side. La deretter kotelettene steke på svak varme i noen minutter.

Server gjerne med bakte poteter.

Vintips:
En god Rioja fra Spania passer utmerket til denne kraftige retten.

Konklusjon:
Retten tar veldig kort tid og lage. Den er kraftig på smak og perfekt en lørdags kveld.
Den falt i riktig god smak!

Bon apetite!

2 kommentarer:

  1. Hei på deg!
    Tusen, tusen takk for koselig kommentar! For en vidunderlig blogg du har :) Her kommer jeg innom igjen, garantert :)

    Fabelaktig oppskrift du deler :) Den er notert og skal prøves ut!

    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...