Full pakke
4 personer
Ingredienser:
6 grillede kyllinglår
2 pk (økologiske) kikerter
1 beger rød cherrytomater
1 bunt vårløk
Ønsket mengde kantareller
Salt
Pepper
Rapsolje
Slik gjør du:
Fres kantarellene litt på pannen.
Legg folie i en langpanne og smør inn med rapsolje.
Legg kikerter i bunnen og oppkuttet vårløk oppå.
Legg deretter på kantarellene og strø med salt og pepper.
Del kyllinglårene i to og legg oppå.
Legg til sist cherrytomatene oppå/rundt kyllinglårene.
Lukk folien over retten.
Stek på 250 grader i ca. 25 minutter.
Konklusjon:
Denne retten er laget i løpet av 10 minutter og er ypperlig på en travel hverdag.
Retten smaker riktig godt og anbefales på det varmeste.
Den er lav på kalorier da jeg har byttet potetene ut med kikerter.
Du kan selvfølgelig spe på med akkuratt det man måtte ønske av grønnsaker.
Den skåret høyt her hjemme og blir dessidert å finne på bordet igjen!
Bon apetite!
Mmmm...det så godt ut,men jeg er så glad i poteter at når jeg skal prøve å lage denne blir det nok med poteter;)
SvarSlettKlem
Min kjære Ståle elsker kylling, så denne retten skal jeg glede han med! Nam nam! Får vann i munnen jeg!
SvarSlett