Grillet kylling er godt, rett og slett snadder.
Men hva med å gjøre noe enda mer ut av kyllingen..
I dag har jeg laget en deilig, rask og enkel kyllingform hvor jeg
har brukt ferdig grillet kylling.
Du behøver:
2 personer
1 stor grillet kylling
200 g frisk champignon
1 liten boks annanas i ringer
1 boks hermetisk kyllingsuppe
1 1/2 dl fløte
1 1/2 dl grønne druer
1-2 tomater
salt og pepper
Del kyllingen i 4 biter og legg i en ildfast form. Skjær champignonen opp i biter og stek på pannen til de blir gylne på fargen. Fordel champignonen over kyllingen. Skjær annanas i biter og fordel sammen med grønne druer. Bland kyllingsuppen med fløten og hell over kyllingen.
Pynt med oppskåret tomater på toppen. Strø på litt salt og pepper.
Server med ris eller poteter.
Server med ris eller poteter.
Settes i midten i stekeovnen på 180 grader i 25 min.
(slik ser kyllingformen ut når du setter den inn i ovnen)
Denne kyllingformen smakte snadder og er utrolig enkel og rask å lage.
Anbefales på det varmeste!
Bon apetite!
denne formen så aldeles nydelig ut.
SvarSlettingrediensene er enkle men smakfulle.
tenker nok at denne må prøves om en ukes tid :)
Klem Gro
Ser helt nydelig ut:) Den må jeg prøve en dag,snart:)
SvarSlettKlem