fredag 7. desember 2012
Meksikans tomatsild - for deg som liker det spicy
Dette er ikke en oppskrift for pyser, men derimot for deg som liker det virkelig hot!
Vi spiser sild hele året, men i desember blir det allikevel flere variasjoner enn ellers. Her er kryddersilden blandet sammen med blant annet hot chilisaus fra Krydderia.no, noe som gir en annerledes og spicy opplevelse enn den vanlige tomatsilden.
4-5 filèter kryddersild
1 dl hot chilisaus
2 dl tomatketchup
1 rødløk
1 ss sukker
2 ss vann
1 ss rødvinseddik
litt gressløk til pynt
Skjær filètene i biter. Rør sammen alle ingrediensene og vend inn silden. La tomatsilden stå og trekke noen timer før servering. Da får smakene satt seg ekstra godt. Pynt med litt gressløk.
Oppskrift på den mildere varianten av tomatsild får du her.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar