lørdag 8. desember 2012
Rømmesild - en delikatesse
Her kommer enda en variant sild.. Rømmesild! Den nydelige kremete sausen gjør denne silden til den reneste symfoni opplevelse.
Denne deilige silden er lettlaget med holbarhet i 14 dager i kjøleskapet.
-6 kryddersildfilèter
-1 rødløk i ringer
-2 ss eddik 7%
-2 ss sukker
-2 dl rømme
-1 dl kremfløte
-1/2 ts salt
-1/4 ts pepper
-noen sitrondråper
Vann ut krydderfilèten om nødvendig ca. en halvtime. Skjær løken i tynne ringer. Bland sammen reseten av ingrediensene og smak til med salt, pepper og sitrondråper. Skjær silden i biter og vend inn i sausen. La den stå natten over slik at smaken får satt seg skikkelig.
Tomatsild får du oppskrift på her.
Ønsker du en spicy variant av tomatsild kan du prøve meksikans tomatsild.
Se her.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ser snadder ut, Anne Karin!! Elsker sild til jul!! Har en nydelig tomatsildoppskrift etter min farmor jeg bruker, og det setter mange pris på... :-) Ha en fin førjulstid, og jul og godt nyttår osv..! Stor kos fra Ida
SvarSlettHei Ida:)
SlettJa, er ikke sild bare nydelig! Ekstra kjekt når du har gode gamle oppskrifter fra familien:)
Denne rømmesilden er også helt fantastisk på smak, og må lages i flere omganger da den blir spist med det samme.
En riktig fin adventstid og god jul til deg og dine også, Ida.
Juleklem er sendt!:)
Nydelig. Takk.
SvarSlettHei, skal kremfløten piskes? Mvh Aina Haugen
SvarSlettmy site next page use this link www.dolabuy.ru look at these guys basics
SvarSlett