mandag 10. desember 2012
Snøballer - marsipankuler med sitron og kokus
Enten du lager marsipanen selv eller velger å kjøpe marsipan, kan du lage mange varianter av både smak og utseende.
Her har jeg brukt odense marsipan med 50% mandler og laget velsmakende små snøballer.
- 200 g marsipan
- 1 ts finrevet sitronskall
- 2 ss sitronsaft
- 3 ss melis
- 150 g hvit sjokolade
- kokusmasse
Kna marsipanen sammen med sitronskall, sitronsaft og melis. Trill ut små kuler og sett kjølig en times tid. Smelt sjokoladen i vannbad. Dypp kulene i sjokoladen og rull dem i kokus. Oppbevares kaldt inntil de serveres.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Nam! Får bokstavelig talt vann i munnen her jeg sitter!
SvarSlettTakk Fru Lou, så hyggelig å høre! De er veldig gode:)
Sletthave a peek at these guysyou can check here have a peek at these guysread the article Sourcelike this
SvarSlett