Sider

onsdag 14. mars 2012

Fransk kyllingsuppe

Kan jeg friste med en deilig fransk kyllingsuppe til torsdagsmiddag?

Dette er suppen for deg som ønsker å spise sunt og passe kaloriene. Ikke bare er den sunn, men som det meste jeg presenterer her på matbloggen, er den også super enkel å lage.


Du behøver:
(2-4 porsjoner)

4 stk kyllingfilèt
1,5 l vann
3 stk hønsebuljong
4 ferske tomater
3 gulerøtter
2 fedd hvitløk
1/2 stor purreløk
2 ts gurkemeje
raspet appelsinskall av 1/2 apelsin
 2 ss frisk basilikum
salt
pepper

Kok opp vannet og løs opp buljongen.

Skjær kyllingfilèten i 2-3 cm biter.

Skjær tomater i små biter. Gulerøttene og purreløk skjæres i skiver. Hakk hvitløken i småbiter. Tilsett gurkemeje, urter og revet appelsinskall og kok i hønsebuljongen 15 min.

Tilsett til slutt kyllingbitene og la de trekke på ettervarmen noen få minutter.

Smak til med salt og pepper, og gjerne mer urter om ønskelig.


Server med lune grove rundstykker. Oppskrift får du HER.


Av: Anne Karin Ternowitz


4 kommentarer:

  1. En spennende oppskrift, med appelsin i, ser fristende ut å prøve:))

    SvarSlett
  2. Mmm..hørtes god ut:)
    God helg til deg og dine.
    Klemklem

    SvarSlett
  3. Er det ikke greit å linke til stedet du tok oppskriften fra? Denne har du jo ikke funnet på selv. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Anonym,

      Nesten ingen av oppskriftene på denne matbloggen er "mine" oppskrifter. Matbloggen er først og fremst ment som en utfordring til meg selv hvor jeg prøver nye og spennende oppskrifter jeg finner via blader, nettsider eller hos andre matbloggere som jeg så samler i min "kokebok" her på bloggen. Så lenge jeg bruker egen tekst og bilder er det ingen krav til link.. Håper det var svar på ditt spørsmål. Ha en fin helg:)

      Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...