Sider

Om meg

Jeg startet mat og vin blogg, juli 2011, etter å ha sett filmen Julia & Julie. Her ble jeg inspirert til å utfordre seg selv med nye matretter.

Som hjemmeværende har jeg tid til å tilrettelegge hyggelige middager for familie og venner og har ofte en ekstra gjest eller to til bords. Jeg finner inspirasjon til nye retter ved å surfe på nettet, men også i magasiner om mat.

Sammen med min mann, som har stor interesse for vin, nyter vi å utforske gode og spennende viner. Derfor har jeg også inn i mellom med en anbefaling på vin til enkelte retter.

Barna blir også involvert på kjøkkenet og er gjerne med på matlagingen. Det å involvere barna skaper tidlig en gryende interesse for mat, og skjerper appetitten på en god måte. Gjennom samtaler over kjøkkenbenken lærer barna hva som er sunt og hvorfor det er viktig å spise riktig. «Du er hva du spiser».

Bloggen bærer budskapet »Matglede i hverdagen og litt til», og er synonymt med positive opplevelse omkring felleskapet som skapes når man sitter samlet til bords.

I tillegg til å skrive egen matblogg er jeg også skribent hos LWmagazin.no
Har du lyst kan du følge meg på twitter @matgledeforalle


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...