Sider

fredag 19. august 2011

Lammeform...

Denne retten er ikke ny, men fortjener et innlegg på matbloggen.



Du trenger:
4 personer:

1, 2 kg lammeboger
8 store poteter
1 løk
4-5 store tomater
Persille
Salt og Pepper

Slik gjør du:


Skrell og skjær potetene i skiver og legg i bunnen av en keramikkform (rømertorpf).
Skjær tomater og løk i skiver eller båter og legg ovenpå potetene.
Legg på en god håndfull persille i små bunter.
Strø med salt og pepper.
Legg til slutt lammekjøttet på toppen og krydre med salt og pepper.

Settes inn i kald ovn, skru på temeraturen til 250 grader. Stekes i 2 timer.

Konklusjon:
Denne retten er super enkel å lage og blir alltid vellykket!


2 kommentarer:

  1. Så veldig godt ut, Anne Karin :)
    Denne er nå notert og skal prøve
    ut en gang ;) Ønsker deg en fin
    dag og helg ღ Klem fra Mette

    SvarSlett
  2. Mm..det så veldig godt ut:)
    God helg<3
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...