Sider

søndag 11. september 2011

Cannelloni med kyllingkjøttdeig og spinat



Server lyse og delikate cannelloni fylt med kyllingkjøttdeig, spinat og snørfrisk.

Dette behøver du:
2 personer

400 g kyllingkjøttdeig
ca. 2 ss margarin til steking
6-8 cannelloni ruller eller pastaplater
4 ss olje
2 stk rødløk
1 båt hvitløk
150  spinat
1 pk snøfrisk naturell
Salt og Pepper

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 225 grader

2. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne. Ta den opp og legg den til side.

3. Kok cannelloni rullene eller pastaplatene  5 min i saltet vann med litt olje.
Dekk et stekebrett med plastfolie og smør olje over, (det er på brettet du skal fylle cannelloniene med fyll.) Legg de kokte Cannelloni rullene på brettet.

4. Skjær rødløken og i tynne båter og hakk hvitløken i små biter, stek raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det forsiktig i pannen. Smak til med salt og pepper.

5. Fyll cannelonniene forsiktig med en teskje og legg i en ildfastform.
Dryss på revet parmesan og stek 10 min i ovenen.



Legg cannelloniene pent på tallerken og pynt med litt salat og fyll ved siden av.




Denne retten tar ikke særlig lang tid å lage og er forholdsvis enkel.
Det smaker SNADDER SNADDER SNADDER!!
Neste gang jeg vil jeg tilføye champinjonger
da jeg tror det vil være med på å runde smaken enda mer.

Bon apetite!

1 kommentar:

  1. Mmmm..det så nydelig ut..Takk for oppskrift:)
    Ønker deg en herlig søndag:)
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...