Sider

lørdag 22. oktober 2011

Soppsaus...


Prøv denne nydelige soppsausen!

Kremet sopp:
4 personer

400 g assortert sopp
1 stor sjalottløk
1 -2 ss smør
1 ss rødvin eller soppsoya
3 dl kremfløte
1 ss finhakket persille
Salt og pepper
 
Skjær soppen i båter og stek i tørr panne til soppkraften er kokt inn.
Tilsett smør og finhakket sjalottløk, stek gyllenbrunt.
Tilsett rødvin eller soppsoya og fløte.
Kok opp og la trekke ved svak varme i 5-6 min, til den begynner å tykne.
Smak til med pepper og ev litt salt.
Tilsett finhakket persille rett før servering.

Denne oppskriften er fra Wenches kjøkken på God morgèn Norge.



2 kommentarer:

  1. ååå..dette så nydelig ut:) Den må prøves:)
    Klem

    SvarSlett
  2. Nam, så veldig godt ut!
    Oppskriften er notert :)
    Tusen takk ღ

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...