2 små rødløk
30 små coctail- eller perletomater
2 kuler frisk mozzarella
4 ss olivenolje
12 sorte oliven
1 potte frisk basillikum
1 ts grovt salt, f.eks maldon
Ønsker du å spise salaten som en selvstendig rett, kan du f.eks. lage brødcroutoner og legge til.
Skrell rødløken og hakk dem grovt. Skjær tomatene i halve, og skjær mozzarellaost i terninger. Anrett grønnsaker og mozzarella på et fat, dryss med grovt salt og drypp på olivenolje. La salaten trekke 10 min. Fordel oliven og masse av frisk basilikum over salaten, og server straks.
Server gjerne et godt brød til, som f.eks foccacia. Se oppskrift på foccacia HER.
I forgot how good this salad is, Anne. I make one similar to this and I think this might be supper tonight! We have fresh tomato and basil in summer! I love your picture :)
SvarSlettDawn
Thank you very much! I love this salad too:) I have just started growing my own cherry tomato and spice plants in a litle greenhouse we built this summer:)
Slett