4 dl store havregryn
1 dl solsikkekjerner
0,5 dl gresskarkjerner
0,5 dl linfrø
0,5 dl sesamfrø
2 dl blandede nøtter
Bland alt det tørre godt sammen.
1 ss brunt sukker
2ss rapsolje
2 ss flytende honning
2 ss vann
Bland dette godt sammen og hell over kornblandingen. Arbeid vesken godt inn slik at alle korn har sugd til seg litt fuktighet. Hell blandingen over på en stekeplate og spre dem godt ut. Rist kornene på 170 grader ca. 20 min midt i stekeovnen. Hvert 5 minutt vender du på kornene slik at de ikke blir brent. Avkjøl og hell over i en beholder.
Denne kornblandingen passer godt sammen med melk, tyrkisk og gresk yogurth. Tørket frukt er også en smakfull og god tilsetning i frokostblandingen, men bør oppbevares for seg selv.
Start hverdagen med gladmat!
Takk for herlig oppskrift..dette skal jeg også klare:))
SvarSlettBare hyggelig, Tovepia!:)
SlettBra blogg, Anne Karin!
SvarSlettDet er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett!
Er det noen som har tips om gode blogger jeg bør anbefale så send meg en link på magne.antonsen [@] vg.no Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg
Hei Magne!
SlettTusen takk! Stas å få være på VG Nett:)
Nammmm, denne er bare kjempe god:-)
SvarSlettJeg brukte apelsinjuice i steden for vann.
Krukker står på kjøkkenbenken, er jeg litt snack syk så tar jeg litt av den.
Klem Gry :-)
Så bra Gry! Har hørt fra andre også at de bruker juice istedet for vann. Nå har jeg nettop laget en ukes rasjon igjen, men når det er spist opp skal jeg også prøve med juice:))
Slett