4 porsjoner
2 stk kongekrabbeben, kokt
8 skiver baguette
1 stk chili, rød
1 fedd hvitløk
1 stk lime
olje salat
8 skiver baguette
1 stk chili, rød
1 fedd hvitløk
1 stk lime
olje salat
Stek brødskiver gylne og sprø i olivenolje på stekepannen. Ta dem opp og la dem renne av på kjøkkenpapir.
Rens chili og finhakk chili og hvitløk.
Rens kongekrabbe og del den i mindre stykker.
Bland krabbekjøttet med chilipepper, hvitløk, revet skall og saft av lime.
Legg salat på brødskivene og fordel krabbeblandingen over.
Skal du koke ferske kongekrabbeben, skal de koke ca. 10 min. En gylden regel for salt i vannet er å bruke en strøken spiseskje salt pr. liter vann.
Skal du koke ferske kongekrabbeben, skal de koke ca. 10 min. En gylden regel for salt i vannet er å bruke en strøken spiseskje salt pr. liter vann.
Så enkelt og så godt!
Hei!
SvarSlettHer inne kan man vel riktig få inspirasjon...blogges og grammes...
Klem fra Kristin
Hei!
SlettSå kjekt å se deg her inne, velkommen er du!:))
golden goose outlet
SvarSlettkd 15
off white clothing
yeezy
off white hoodie
OFF-White
bape clothing
supreme
golden goose usa
kyrie irving