Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser. Her kan man både fryde seg over god smak og gleden av å ha laget maten fra bunnen av, på kort tid!
Pastasausen er laget på basis produkter, men i tillegg har jeg brukt den nydelige "cherry tomato salsa" sausen fra Gourmeten.no. Den er laget av søte Ciliegino cerrytomater som dyrkes på sørspissen av Sicilia, og brukes som basis i pastasauser, pizza, gazpacho, supper og Bloody Mary. En fantastisk saus jeg helt klart kommer til å bruke mye mer av fremover.
4-6 porsjoner
- 1 stk. løk
- 2 hvitløksbåter
- 2 ss olivenolje
- 1 boks hermetiske tomater, gjerne hakket
- 2 ss tomatpurè
- Saften av 1/2 sitron
- 1/2 flaske cherry tomato salsa
- 10 stk. sorte oliven
Finhakk løk og hvitløk. Fres det lett i olivenolje på pannen. Jeg har lært fra Hellstrøm at løken får best smak om man har tålmodighet og ikke steker den på for høy varme, heller middels varme i ca. 5-6 minutter slik at den gode sødmen i løken kommer frem. Da får løken en finere konsistens og sødmen er mer fremtredende.
Del oliven i to og ha over i sausen rett før servering.
Mmmmm, kan tenke meg den er god ja!
SvarSlettKjempegod!!:)
Slettthank you so much such a nice article
SvarSlettgetdataback crack || windows 7 loader activator
Hi, Everyone. Today i noticed your blog Thanks for the sharing great post. Its very useful for me. Keep it up admin.
SvarSlettdissertation in Management