Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser. Her kan man både fryde seg over god smak og gleden av å ha laget maten fra bunnen av, på kort tid!
Pastasausen er laget på basis produkter, men i tillegg har jeg brukt den nydelige "cherry tomato salsa" sausen fra Gourmeten.no. Den er laget av søte Ciliegino cerrytomater som dyrkes på sørspissen av Sicilia, og brukes som basis i pastasauser, pizza, gazpacho, supper og Bloody Mary. En fantastisk saus jeg helt klart kommer til å bruke mye mer av fremover.
4-6 porsjoner
- 1 stk. løk
- 2 hvitløksbåter
- 2 ss olivenolje
- 1 boks hermetiske tomater, gjerne hakket
- 2 ss tomatpurè
- Saften av 1/2 sitron
- 1/2 flaske cherry tomato salsa
- 10 stk. sorte oliven
Finhakk løk og hvitløk. Fres det lett i olivenolje på pannen. Jeg har lært fra Hellstrøm at løken får best smak om man har tålmodighet og ikke steker den på for høy varme, heller middels varme i ca. 5-6 minutter slik at den gode sødmen i løken kommer frem. Da får løken en finere konsistens og sødmen er mer fremtredende.
Del oliven i to og ha over i sausen rett før servering.
Mmmmm, kan tenke meg den er god ja!
SvarSlettKjempegod!!:)
Slettthank you so much such a nice article
SvarSlettgetdataback crack || windows 7 loader activator
Hi, Everyone. Today i noticed your blog Thanks for the sharing great post. Its very useful for me. Keep it up admin.
SvarSlettdissertation in Management
birkin bag
SvarSlettgoyard
fear of god essentials
golden goose sneakers men
jordan sneakers
golden goose outlet
hermes
kd 14
hermes outlet
Travis Scott Jordan