Her har jeg benyttet Krydderia.no sin hot chilisaus og chilipulver som satte en spicy og god smak. Hvor sterkt man ønsker det, bestemmer man selv ved å regulerer på mengden chilisaus og pulver.
2 personer:
- Ca 16 stk kyllingvinger
- 1 dl hvetemel
-1 ts paprikapulver
- 1 ts chilipulver
- 1 ts salt
- 1 ts hvitløkpulver
- 1/4 ts kvernet pepper
Bland alle tørre ingredienser sammen i en bolle. Tørk kyllingvingene med et kjøkkenpapir og vend dem godt inn i krydderblandingen. Stek på pannen i ca. 10 minutter.
Hot chilisaus
2 ss smør
2-3 ss hot chilisaus
Smelt smøret i en kasserolle og bland i ønsket mengde chilisaus. Smak gjerne litt først med 2 ss, og heller spe på med mer chilisaus om du ønsker den sterkere. Vend kyllingvingene i chilisausen rett før servering.
Blåmuggostdipp
2 dl rømme
100 g blåmuggost
Visp sammen og la stå i kjøleskapet i en halvtime slik at smaken får satt seg skikkelig. Server med oppskåret grønnsaker. Kyllingvingene kan også duppes i denne digge dippen.
Les mer om hva Krydderia.no har å by på av spennende eksotiske varer her.
Howdy! I understand this is somewhat off-topic but I had to ask.
SvarSlettDoes building a well-established website like yours require a large amount of work?
I am completely new to writing a blog however I do write in my diary on a
daily basis. I'd like to start a blog so I can share my own experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!
My website :: jocuri biliard online gratis