Sider

mandag 26. november 2012

Pitabrød med kylling, bacon og mozarella



I en travel hverdag kan det være godt å ha noe liggende som er raskt å lage. Dette kan forhåndstekes og oppbevares i kjøleskapet og lages på 5 minutter.

Her har jeg enkelt og greit krydret kyllingfileter med smaksrikt barbeque krydder fra Krydderia.no, Tandoori Masala, og varmet ferdiglaget pitabrød som jeg fyller med godsaker som bacon, kylling, salat og mozarellaost. 

Til 4 pitabrød trenger du f.eks.:

- 2 kyllingfilet
- grønn salat
- 1 stk rød løk, i skiver
- 1 pk bacon
- 8 stk cherrytomater
- 1 pk mozarellaost
- barbeque krydder
- Salt og pepper etter behov

Krydre kyllingfilètene med ønsket krydder og skjær opp i tynne stykker ( 2-3 cm) og stek 2-3 minutter på hver side. Stek bacon. Vask salaten og riv opp i hele blader. Skjær opp cherrytomater, mozarella og rødløk i ringer. Stek pitabrød som anvist på pakken og fyll i ingrediensene. Enkelt, kjapt og smakfullt.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...