Sider

mandag 7. november 2011

Kyllingfilèt med Serano

I dag har jeg testet ut en deilig lunsj tallerken, som både var sunn og veldig smakfull og god.
Maison Mat og Vin sin okotober/November utgave, byr blant annet på denne retten.

Du behøver:
2 personer

2 stk. kyllingfilèt
140 g serano
1 kartong cherrytomater
200 g grønn aspargestopper
100 g rødløk

Stek kyllingilètene i stekeovn på 200 grader i 10-15 min.
Ta ut og legg til avkjøling på benken.

Skjær løk i biter og del cherrytomatene i to og fres litt på pannen med litt frisk basilikum og salt og pepper.

Forvell aspargesen et par minutter i vann med litt smør.

Når kyllingen er blitt lunken legger du serano skinke rundt filetene og steker dem 5 min i ovnen til skinken får en gylden farge.

Anrett tallerken med litt salat i bunn, tomater og løk, deretter kyllingfilètene (som hver deles i to) og legges oppå sengen av tomater. Legg på asparges.

Server gjerne med ris eller råstekte poteter. Foccaciabrød og aioli er også perfekt til.


En spennende og riktig god kombinasjon av kylling og serano som vil
passe perfekt til lunsj, eller som forrett i litt mindre format.

Bon apetite!

2 kommentarer:

  1. Wow, dette hørtes godt ut det:) Spørs om ikke det blir lunsjen her i morgen:)
    Håper du har en fin start på den nye uka:)
    Klem

    SvarSlett
  2. Dette var spennende mat :)
    Det at det virket raskt og lage, er jo heller ikke negativt :)
    Jeg er svært begeistret over denne bloggen, ser frem til flere spennende oppskrifter :)

    Klem Gro

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...