Sider

mandag 16. april 2012

Gladlaks


Røkt laks er til å bli glad av. Det finnes nesten ikke grenser for hvordan man kan servere og tilberede denne herlige gladlaksen. Her frister jeg med en skikkelig lakseblingse servert med en frisk og smakfull topping laget av snøfrisk, honning, sitron og frisk rosmarin. Prøv den, og du vil garantert ha mer!



Til 4 brødskiver trenger du:

8 stk. røkt lakseskiver

Topping


1 beger snøfrisk naturell
2 ss matfløte
1 ss frisk hakket rosmarin
1 ts revet sitronskall
1/2 ss flytende honning
litt salt

Rør sammen snøfrisk og fløte. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt.
Sett i kjøleskapet ca 1 time slik at kremen får satt seg skikkelig.

Legg 2 skiver røkt laks på en fersk brødskive, f.eks landbrød eller solsikkebrød.
Tilsett 1 ss topping oppå laksen og pynt med sitron og frisk rosmarin.
Server gjerne litt rødløk og grønne asperges ved siden av.

2 kommentarer:

  1. Mmm..dette så spennende ut:) Må prøves en dag :) Røket laks er jo så godt:)
    Håper du har en fin start på ny uke:)
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...