Små delikatesser som både pynter og pryder bordet samtidig som det gir deg en deilig smaksopplevelse. Passer til alle anledninger og er lett å lage.
Laksesmørbrød:
spiralloff
salatblad
eggerøre
eggerøre
røkt laks
agurk til pynt
Rekesmørbrød
spiralloff
salatblad
reke i lake
kokte egg
persille og agurk til pynt
Roastbiffsmørbrød
spiralloff
salatblad
brun løk
rostbeaf
sviske og agurk til pynt
Skinkesmørbrød
sprialloff
salatblad
rekesalat/- eller eggerør
skinke
agurk til pynt
Smør loffskivene med smør og legg lagvis på ingrediensene i den rekkefølgen de er beskrevet. Enklere kan det ikke bli.
Heisan!!
SvarSlettNå er det leeenge siden jeg var her på besøk, å du har virkelig fyllt på med masse god mat og annet kos!
Håper du har det fint også utenfor bloggverden og mat, Klem Anna
Hei Anna! Så hyggelig å høre fra deg, lenge siden nå. Her går det riktig fint, håper det samme gjelder for deg også:)
Slett