Marengsbunn:
4 eggehviter
250 gr sukker
Pisk til marengs. Når hviten danner topper er den ferdig pisket.
Hell over på et stekebrett kledd i bakepapir. Klapp marengsen ut
til en runding på størrelse med en middagstallerken.
Forvarm ovnen til 250 grader. Sett stekebrettet på den nederste rille og skru temperaturen ned til 100 grader og stek i 1 time. Skru av stekeovnen og la margensbunnen bli ståendes i ovnen en time til. Ta ut og legg på et fat.
Krem:
1/3 kremfløte
1 pk vaniljekrem
Pisk fløten til krem og bland sammen med vaniljekrem.
Hell kremen på midten av marengsbunnen og smør kremen utover til det er et 2 cm igjen til kanten. Fyllet/kremen renner litt av seg selv.
Pynt:
Jordbær
Blåbær
Kiwi
Sjokoladepletter
åå marengskake er bare det søteste og beste som fins!;))
SvarSlettjeg bruker litt marsipansjokolade i - gullbrød typisk - det gjør seg så godt:))
klem:)
Ja en marengskake kan du nesten pynte med hva som helst, og gullbrød hørtes veldig godt ut, takk for tips:) God sommer!
SlettKlem
Hi Anne ♥ this looks delicious and easy to make!
SvarSlettDawn
more you can find out more click this over here now try this why not try here this hyperlink
SvarSlett