Sider

torsdag 9. august 2012

Gullerotdipp med hvitløk og dill



Da vi besøkte den lokale fiskerestaurant "Blå Cutter" i Bønnerup denne sommeren, fikk vi servert en fantastisk god gullerotdipp servert sammen med små toaststykker og brød, såkalt "ventemat".

Den var så god at jeg bare MÅTTE spør kokken etter oppskriften.
Dette er en sunn og smakfull dipp som passer både til brød, toast og kjeks, enten det er til gjestene dine, eller bare som snacks for familien.



3 gullerøtter
2 fedd hvitløk
1 ss frisk hakket dill
1 dl olivenolje
Salt og pepper

Kok gullerøttene til de er gjennomkokt. Mos dem i en blender sammen med knust hvitløk, olivenolje og frisk hakket dill. Smak til med salt og pepper.
Vips så har du verdens sunneste og beste dipp!




2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...