Fiskepinner til middag er alltid et populært innslag i hverdagen. Ferdiglaget fiskepinner fra fryseren i butikken er sikkert kjent for de fleste av dere, men har dere prøvt å lage dem selv..? Med enkle ingredienser som fersk fisk, mel, brødstrø og egg tryller du frem verdens lekreste fiskepinner som hele familien vil elske. Du kommer garantert ikke til å kjøpe ferdiglaget fiskepinner etter å ha prøvt denne enkle oppskriften.
Til 4 personer trenger du:
ca 800 g fersk seifilèt (laks kan også brukes her)
2 egg (vispes lett sammen i en tallerken)
Hvetemel
Brødstrø
Salt og pepper
Skjær opp filèten i ca 3 cm lange stykker. Bland hvetemel, salt og pepper sammen og legg på en tallerken. Legg også hvetemel og brødstrø på hver sin tallerken som på bildet under her.
Dypp fiskepinnene først i egg, deretter i hvetemel og til sist en runde i brødstrøet. Stek fiskepinnene på stekepannen i olje eller smør noen få minutter på hver siden.
Og raskere enn du aner har du ferske smakfulle hjemmelagede fiskepinner til middag.
Så enkelt og så godt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar