(4 porsjoner)
- 650 g kyllingfilèt
- 1 stk. rød paprika
- 1 stk. aubergine
- 1 stk. gul løk
- 5 dl grønnsaksbuljong
- 1 dl basilikumblader
- 100 g crème fraiche
- Salt og pepper
- Basmatiris som tilbehør
Start med å krydre steke kyllingfilèt i olje eller smør på pannen i 5 min. Del gjerne kyllingfilèten opp i mindre biter, da går stekingen raskere og du får penere porsjonstykker, men de skal ikke gennomstekes. Legg kyllingfilètene til sides.
Del paprika og aubergine i staver og løken i båter. Stek dette i sammen på pannen i noen få minutter. Tilsett grønnsaksbuljong og la dette simre i 10 min.
Tilsett deretter crème fraiche og basilikum og rør godt inn, legg i kyllingfilètene og simre 5 minutter til. Smak evt. til med mer salt og pepper og server med kokt ris.
Nydelig og enkel hverdagsmiddag med sunne og gode ingredienser som kan nytes med god samvittighet.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar