Sider

tirsdag 25. september 2012

Kyllinggryte med aubergine og paprika




 


 
På travle hverdager er det godt å ha oppskrifter som er raske og enkle å lage. Her er en variant som jeg i utgangspunktet har hentet inspirasjon fra i matbladet Maison Mat og Vins september utgave. Med friske og gode ingredienser som aubergine, paprika og løk kan man trylle frem den enkleste rett med den aller beste smak.

(4 porsjoner)

- 650 g kyllingfilèt
- 1 stk. rød paprika
- 1 stk. aubergine
- 1 stk. gul løk
- 5 dl grønnsaksbuljong
- 1 dl basilikumblader
- 100 g crème fraiche
- Salt og pepper
- Basmatiris som tilbehør


Start med å krydre steke kyllingfilèt i olje eller smør på pannen i 5 min. Del gjerne kyllingfilèten opp i mindre biter, da går stekingen raskere og du får penere porsjonstykker, men de skal ikke gennomstekes. Legg kyllingfilètene til sides.





Del paprika og aubergine i staver og løken i båter. Stek dette i sammen på pannen i noen få minutter. Tilsett grønnsaksbuljong og la dette simre i 10 min.






Tilsett deretter crème fraiche og basilikum og rør godt inn, legg i kyllingfilètene og simre 5 minutter til. Smak evt. til med mer salt og pepper og server med kokt ris.






Nydelig og enkel hverdagsmiddag med sunne og gode ingredienser som kan nytes med god samvittighet.
Enjoy!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...