Sider

lørdag 1. desember 2012

Salma sashimi og spicy salat - måltidet du kan spise med god samvittighet!


Sashimi er en sunn og lekker rett du kan servere med god samvittighet. 
Lag en spicy og god dressing til salaten og dypp salmalaksen i sesamfrø. Smakssansene dine starter å arbeide umiddelbart!

Server salma sashimi som forrett, smårett eller som apertiff.

Som forrett til 4 personer:
- Ca 300-350 g salmalaks

Salat:
- 20 sukkererter
- 1 avocado
- 1/2 rødløk
- 2 stk vårløk
- 1 dl cashewnøtter

Dressing:
- 2 stk lime
- 1/2 ts knust chili, fra glass
- 0,5 dl fish sauce



Rull salmalaksen i sesamfrø og skjær opp i tynne skiver. Anrett direkte på en tallerken eller fat.

Skjær opp sukkererter, løk og avocado i strimler og bland sammen.

Klem saften av lime og tilsett chili og fiskesaus. Rør godt sammen og vend inn i salaten. Ønsker du dressingen enda sterkere, tilsetter du litt mer knust chili, smak deg frem.

Server med en liten skål soyasaus ved siden av og nyt en touch av Asia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...