Eggene er ypperlige til frokost eller lunsjbordet i weekender, eller som en del av et tapasbord.
Du behøver:
6 egg
Fyll:
4 stk vårløk
2 ss majones
1 ts sitronsaft
noen dråper tabasco
sort oliven til pynt
Kok eggene i 8-10 min. Det er viktig de er hardkokte og tiden varierer alt etter størrelse på eggene. Avkjøl eggene i kaldt vann et par minutter og skrell dem. Del eggene i to og ta ut plommen.
Hakk vårløken i veldig små biter og ha i resten av ingrediensene sammen med plommene. Mos godt. Smak til med tabasco, salt og pepper.
Fordel fyllet på eggene og pynt med ringer av sort oliven.
Mitt ukentlige innlegg hos LWmagazine er ute nå.
Få oppskrift på deilig fylt bifftomat til helgen HER.http://www.lwmagazine.no/mat-og-vin/fylte-tomater
Mitt ukentlige innlegg hos LWmagazine er ute nå.
Få oppskrift på deilig fylt bifftomat til helgen HER.http://www.lwmagazine.no/mat-og-vin/fylte-tomater
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar