Sider

torsdag 31. mai 2012

Djevel-egg

Denne måten å servere egg på spores helt tilbake til antikkens tid. Navnet djevel-egg stammer fra USA, og man antar at tabascoen er årsaken. De går også under navnet russiske-egg, keiser-egg og mimosa, sistnevnte fra Frankrike.

Eggene er ypperlige til frokost eller lunsjbordet i weekender, eller som en del av et tapasbord.



Du behøver:

6 egg

Fyll:
4 stk vårløk
2 ss majones
1 ts sitronsaft
noen dråper tabasco
sort oliven til pynt

Kok eggene i 8-10 min. Det er viktig de er hardkokte og tiden varierer alt etter størrelse på eggene. Avkjøl eggene i kaldt vann et par minutter og skrell dem. Del eggene i to og ta ut plommen.

Hakk vårløken i veldig små biter og ha i resten av ingrediensene sammen med plommene. Mos godt. Smak til med tabasco, salt og pepper.

Fordel fyllet på eggene og pynt med ringer av sort oliven.

Mitt ukentlige innlegg hos LWmagazine er ute nå.
Få oppskrift på deilig fylt bifftomat til helgen HER.http://www.lwmagazine.no/mat-og-vin/fylte-tomater



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...