Sider

lørdag 2. juni 2012

Sommersalat med fullkornspasta, skinke, eple og purre

Oppskriften var med i NRK Rogalands konkurranse om den gladeste sommermaten i 2002. Det er et ypperlig måltid på varme sommerdager, og sammen med brød, ferske rundstykker eller foccaciabrød er det duket for et deilig og fullendt sommermåltid på terrassen.



Du behøver:
(4 porsjoner)

400 g fullkorns pastaskruer
1/3 purreløk
1 eple
1 boks skinke

Dressing:
1 boks lettrømme
1/2 pk vanlig remulade
Saften av 1/2 sitron
litt pepper

Kok pastaen som anvist på pakken. Avkjøl den noe under rendende kaldt vann i en sil og la den stå og dryppe av seg.

Rør sammen rømme, remulade og sitron og smak til med litt pepper.

Eple, purreløk og skinke kuttes i biter og blandes i dressingen. Du kan i tillegg variere med å ha i en boks mais eller en liten boks ananas. Pastaen røres i. Sett bollen med salat i kjøleskapet minimum en halv time før servering.

En deilig sommersalat til late gode sommerdager!


Hos LWmagazine får du min oppskrift på fylte bifftomater som også er
et ypperlig sommermåltid. Få oppskriften HER.

1 kommentar:

  1. Så fristende, og det høres ordentlig deilig ut med eple i. Så flott med alle oppskriftene du deler - med flotte presentasjoner og fremgangsmåter.
    Ha en super helg
    Bente

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...