Du behøver:
2 porsjoner
4 bunter tagliatelle
ca 200 g fersk spinat (kan også bruke frossen)
1/2 dl fløte
100 blåmuggost
1/2 beger creme fraiche
nykvernet pepper, eventuelt litt salt
Tomatsalat:
Cherrytomater, delt i to
Olivenolje
Basilikumblader
maldonsalt
Kok tagliatelle som anvist på pakken og la den renne av seg i en sil.
Kok opp matfløten og ha i blåmuggosten. Rør til den er smeltet. Ta av varmen og tilsett creme fraiche og rør godt sammen. Smak til med pepper, eventuelt litt salt.
Legg spinat i bunnen av en ildfast form. Legg tagliatelle over spinaten og hell sausen over.
Gratiner på 225 grader i 15 min på midterste rille i ovnen.
Del tomatene i to og legg i en liten skål sammen men noen blader frisk basilikum. Hell over litt olivenolje og strø over med litt maldonsalt.
Smaker helt sikkert fantastisk godt.
SvarSlett