En næringsrik salat som gir deg mye protein og jern fra kjøttet, og fra grønnsakene får du mange nyttige vitaminer og mineraler. Her er det bare å forsyne seg igjen og igjen.
Du behøver:
(2 porsjoner)
300 g strimlet oksekjøtt
1/2 ts salt
1/2 pepper
14 stk cherrytomater
1 pk mix salat
1 stk avocado
100 g fetaost
1/2 stk rødløk
Dressing:
4 ts virgin olivenolje
1/2 ts dijon sennep
2 ts hvitvinseddik
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Romtemperer kjøttet før steking ved å la det ligge på kjøkkenbenken ca 30 min. Krydre kjøttet med salt og pepper og stek på middelsvarme til strimlene er gjennomstekt.
Skyll salaten og grønnsakene under kaldt rennende vann og del cherrytomatene i to. Skjær fetaost i terninger og løk i strimler. Del avocado i to, ta ut steinen og grav ut hele halve avocadoen med en spiseskje og del i passe biter. Fordel salaten pent ut på tallerken og pynt med avocadoen på toppen.
Visp sammen ingrediensene til dressing og server i en liten skål ved siden av.
Heia
SvarSlettMmmmmmmm, fikk vann i munn, denne tror jeg må prøves. Long time Anne Karin. Ikke vært den flinkeste på kommentarsiden de siste månedene jeg.
Du er så flink med denne matbloggen Anne Karin, kokebok neste....
Klarer vi å få til denne kaffekoppen snart..
Godklem fra meg
Hei Mette, og tusen takk!:) Jeg er klar for kaffekoppen ja..bare si til når det passer:)
SlettDet så snadder ut..og tusen takk for koselig hilsen..
SvarSlettNå har jeg fått masse tips ..så føler meg sikker på at dette går seg til..
Ha en strålendes dag!!
Klem:)
Det var godt å høre, Martha. Det går nok ikke lenge før du har mange gode oppskrifter i hodet og matlagingen går av seg selv.
SlettHa en fin ny uke og lykke til!:)
Sourcewebsites More about the authorpop over to this website his comment is herelook here
SvarSlett